Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALAŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ PROJE

        MANİSA (İHA) - Alaşehir'deki okullarda 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 141 kilo 500 gram atık pil toplandığı açıklandı.

        Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ve Taşınabilir Pil Üreticileri Derneği (TAP)'nin organize ettiği atık pil toplama kampanyası devam ediyor. Hizmet ömürlerini tamamlamış, atık hale gelmiş pillerin toplanması kapsamında Alaşehir'de bulunan okullardan bin 141 kilo 500 gram atık pil toplandığı öğrenildi.

        Alaşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Erdal Vatansever, "2015-2016 eğitim öğretim dönemi içerisinde okullar üzerinden yürüttüğümüz ve halkın sağlığına zarar vermeyecek şekilde toplanıp bertaraf edilecek atık pil toplama kampanyasında toplum bilinci sağlamak için ödüllendirme şeklinde programladık. İlçe genelinde ciddi ölçüde atık pil topladık. Bugün itibariyle Alaşehir'de bulunan okullardan bin 141 kilo 500 gram atık pil toplandı" dedi.

        (SC-Y)

        10.05.2016 12:03:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler