Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ HALİL ÖZCAN AKİL GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

        ŞANLIURFA (İHA) - Türkiye Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan Şanlıurfa Akil Gençler Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

        Akil Gençler Platformu Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programa Türkiye Suudi Arabistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş, Akil Gençler Platformu Şanlıurfa İl Başkanı Hamdullah Tan, Akil Gençler Platformu Şanlıurfa Genel Sekreteri Müslüm Dalda, Meclis üyeleri, Akil Gençler Platformu Şanlıurfa İlçe teşkilat başkanları ve üyeleri katıldı.

        Eyyübiye Prof. Metin Sözen Kültür Evi'nde düzenlen programda gençlerle bir araya gelen Milletvekili Özcan, gençliğin önemine vurgu yaptı. Akil Gençler Platformu Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda gençlerle bir araya geldiği için memnuniyetine belirten Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, artık Milletvekillerine ulaşmanın zor olmadığını ve kendisini gençlerin abisi olarak nitelendirdi. Milletvekili Halil Özcan, Ortadoğu'da Değişen Dengeler ve Türkiye'nin Geleceğinin konuşulduğu programda bölgeyle ilgili analizler yaptı. Gençlerin ülke, bölge ve dünya gündemine ilişkin sorularını yanıtlayan Milletvekili Özcan, program sonunda Akil Gençlerin yoğun ilgilerine kayıtsız kalmadı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, Şanlıurfa Akil Gençler Platformu üyeleriyle çekilen hatıra fotoğraflarıyla program son buldu.

        (BB-BRN-Y)

        10.05.2016 12:47:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler