Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ATICILAR MADALYA İLE DÖNDÜ

        DİYARBAKIR (İHA) - Okullararası Atıcılık Grup müsabakaları tamamlandı. Mersin Edremit'te yapılan müsabakalarda Diyarbakırlı iki sporcu 2 birincilik elde etti.

        6-8 Mayıs tarihleri arasında yapılan ve çok sayıda sporcunun yer aldığı müsabakalarda, Hilal Demir tabanca, Pelşin Avcı da tüfek branşında birincilik elde etti. Atıcılık antrenörü Abdurrahman Akgün, oldukça heyecanlı ve zorlu geçen müsabakalarda önemli dereceler elde ettiklerini söyledi. Akgün, "Mersin'de İki sporcumuz bölge şampiyonluğu elde etti. Bu iki sporcumuzu elde ettiği başarılardan dolayı kutluyorum. Ama önümüzde çok daha önemli yarışmalar var. Artık o müsabakalara konsantre olmuş durumdayız. Hedefimiz Diyarbakır'a önemli başarılar kazandırmaya devam etmektir" dedi.

        (İHA-MP-Y)

        10.05.2016 12:50:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler