Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KÖŞKER, STK'LARLA BULUŞTU

        KOCAELİ (İHA) - Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze'de bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları temsilcileri, dernek yöneticileri ve muhtarlarla buluştu. Bir restoranda düzenlenen toplantıya Gebze Spor Başkanı İlker Çakır, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, belediye meclis üyeleri katıldı. Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze'de devam eden çalışmalar, hayata geçirilen projeler hakkında sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine bilgi verdi.

        STK'ların, muhtarların ve belediyenin Gebze'ye hizmet noktasında örnek işbirliği ve birlikte çalışma azminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Köşker, "Şahsım adına bu toplantıları çok önemsiyorum. Sizlere de aynı hassasiyeti gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Burada birçok konuyu konuşup istişare etme fırsatı buluyoruz" dedi.

        Başkan Köşker 13 Mayıs Cuma Günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli'nde gerçekleştireceği 151 eserin açılış törenine STK başkanları ve mahalle muhtarlarını ve Gebzeli hemşerilerini davet etti.

        (GY-Y)

        10.05.2016 13:44:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler