Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖĞRENCİLERE HAYVAN SEVGİSİ AŞILANIYOR

        HASAN YİĞEN

        MANİSA (İHA) - Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu Değerler Eğitimi Projesi Kapsamında sevgi ve merhamet teması içeriğinde yer alan hayvan sevgisini çocuklara aşılamak amacıyla okul genelinde bir etkinlik düzenledi.

        Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu Rehberlik öğretmeni Hasren Esen, "Hayvansever ben' etkinliği ile etkinliğe katılan öğrencilerden barınaklardaki, sokaklardaki ya da bakımını üstlendikleri hayvanlara yardım etmeleri, onları beslemeleri ve sevmeleri istendi. Gönüllü öğrencilerin yaptığı bu etkinlik aileler tarafından fotoğraflandı. Fotoğraflar arasında yapılan yarışmada 2/B Sınıfı öğrencisi Emine Ebrar Gülmez birinci, 1/A sınıfı öğrencisi Irmak Demiral ikinci ve 4/C sınıfı öğrencisi Halil Rahman Türkyılmaz da üçüncü oldu. Fotoğrafların tümü ise okulda sergilendi." dedi.

        Okul Müdürü Enver Ay ise, Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yürüttükleri bütün etkinliklerde ve yarışmalarda öğrencilerin o değeri benimsemelerini amaçladıklarını ifade ederek, etkinliğe katılan tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti.

        (HY-SC)

        10.05.2016 13:49:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler