Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENÇ RESSAMLAR CUMHURİYET AŞKINI SELANİK'TE YAŞADILAR

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla lise öğrencileri arasında düzenlenen Cumhuriyet konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödül olarak Yunanistan'a götürülürken, Selanik'te Atatürk'ün evini gezme fırsatı yakaladılar.

        29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda gerçekleşen resim yarışması sonunda dereceye giren öğrenciler ve aileleri ile düzenlenen yemekte bir araya gelen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, öğrencileri Atatürk'ün evini görme fırsatının müjdesini verirken pasaport işlemleri sonrası genç ressamlar Yunanistan'a doğru yola çıktı.

        MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN EVİNİ ZİYARET ETTİLER

        Süleymanpaşa Belediyesi ile hafta sonu Yunanistan'a giden genç ressamlar sahil şeridi, fuar alanı, Büyük İskender Anıtı, Döner Kule, Beyaz Kule ve daha birçok tarihi yeri gezerken Selanik'teki son durakları ise Mustafa Kemal Atatürk'ün evi oldu.

        ZÜBEYDE HANIM HEYKELİ ÖNÜNDE ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

        Aynı zamanda Anneler Günü'ne de denk gelen gezi de Zübeyde Hanım'ı ziyaret etmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, sosyal medya hesaplarından Anneler Günü'nü Zübeyde Hanım'ın heykeli önünde fotoğraf çektirerek kutlayıp paylaştılar.

        Selanik'in ardından Kavala'ya geçen başarılı öğrenciler Kavalalı Mehmet Ali Paşa Türbesi'ni ziyaret gerçekleştirip İskeçe'ye hareket etti. İskeçe'de yapılan şehir turu ardından Gümilcine'yi de dolaşan öğrenciler Yunanistan gezisini Dedeağaç ile tamamladı.

        (HLD-MEF-Y)

        10.05.2016 13:54:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler