Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÜLKÜCÜ GENÇLER; "BAŞKAN ALICIK, BİZİM HEM ANAMIZ HEM DE BABAMIZ"

        VEYSEL KARAHAN

        AYDIN (İHA) - Nazilli Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı, Anneler Günü dolayısıyla Nazilli'de Anne ve anne adaylarına çiçek dağıttı. Üniversite Teşkilatı çiçek dağıtımına hem anamızsın hem de babamız dedikleri Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile başladı.

        Anneler gününde Annelere ve anne adayları bayanlara çiçek hediye etmek için bir araya gelen Nazilli Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilatı ilk olarak Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı da makamında ziyaret etti. Üniversiteli gençler, "Başkanımız bizim için hem annelik, hemde babalık görevini yerine getiriyor. Biz gençlerle her daim ilgileniyor desteğini eksik etmiyor. Bizler hepimiz memleketin farklı yerlerinden buraya okumaya geldik. Şu an ailelerimizden ayrı ve uzaktayız. Ama bu şehirde başta belediye başkanımız olmak üzere teşkilatımız ve Nazilliler bize kucak açtı. Başkanımızın Nazilli sevdası boşuna değil. Bizde onun gibi Nazilli'yi çok sevdik, Nazilli sevdalısı olduk" ifadelerini kullandılar.

        Nazilli'de, "Anneler Günü" nü ailesiz geçiren Nazilli Ülkü Ocakları Üniversite Birimi öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık; "Türk gençliğinin milletine hizmet etmek üzere donanımlı bir şekilde yetiştirilmesini, sosyal sorumluluk projeleriyle yardımlaşma ve toplumsal kaynaşma bilincinin gençlerimize aşılanmasını ilke edinmiş bir kurum olan Ülkü Ocakları aynı zamanda ilim irfan yuvasıdır. Biz de bu yuvaya elimizden gelen desteği yapıyoruz. Arkadaşlarımız uzak memleketlerden buraya okumaya geliyorlar. Bizde onlara destek olmak zorundayız. Burası onların ikinci memleketi. Öğrenciler bizim çocuklarımızdır. Bu vesileyle de Annelerimizin gününü kutluyorum" diye konuştu.

        Ülkü Ocakları Başkanı Şükrü Irgat'ında yer aldığı ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Haluk Alıcık'ı hem ana hemde baba olarak gördüklerini belirten gençler, başkana desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederek Alıcık'a keranfil hediye etler.

        (VK-MB-Y)

        10.05.2016 15:08:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler