Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GESKON İNŞAAT, SANKO MAKİNA KAZICI YÜKLEYİCİLERİ TERCİH ETTİ

        GAZİANTEP (İHA) - Türkiye'nin değişik bölgelerinde 2008 yılından beri büyük altyapı ve üst yapı projelerini hayata geçiren GESKON, makine parkını Sanko Makina'nın MST markası ile ürettiği kazıcı yükleyici ile güçlendirdi.

        GESKON Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Saral, şirketin temel felsefesinin Önce İnsan olduğunun belirterek, "Hayata geçirdiğimiz tüm projelerde bu felsefe ile hareket ediyoruz. Makine alımı yaparken de önceliğimiz o makinayı kullanacak operatörün rahatlığı ve güvenliğidir" dedi.

        MST 6 serisi kazıcı yükleyicilerinin pazarda yüksek verimliliği, operatör konforu ve düşük yakıt tüketimi ile öne çıktığına vurgu yapan Saral, "Tüm bu özellikleri bir arada sunan sorunsuz bir makine olduğu için kararımız yerli üretim MST 644 kazıcı yükleyici oldu. Gelecekte de makine yatırımlarımız devam edecek ve tercihimiz yine Sanko Holding ve Konukoğlu ailesinin piyasanın beklentileri doğrultusunda ürettiği MST olacaktır" şeklinde konuştu.

        (OE-AOA-Y)

        10.05.2016 15:39:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler