Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİNİKLER, AVRUPA BİRLİĞİ'Nİ LOKUMLA ÖĞRENDİ

        MERSİN (İHA) - Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Mersin Avrupa Birliği (AB) Bilgi Merkezi, anaokulu öğrencilerine AB'yi 'Lokum' karakteri ve eğlenceli bir sunumla anlattı.

        MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi, Avrupa Günü etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Bu çerçevede, anaokulu öğrencileriyle bir araya gelen AB Bilgi Merkezi üyeleri, 'Lokumla Avrupa'ya' sunumu gerçekleştirdi. Etkinlikte, AB'nin temel değerleri ve üye ülkelerin tanıtımı miniklere eğlenceli oyunlarla anlatıldı. AB'nin temel değerleri, üye ülkelerin tanıtımı ve Türkiye ile AB'nin ilişkileriyle ilgili bilgiler, çocukların daha iyi anlamaları ve bilgi sahibi olmaları için masal formatında 'Lokum' adlı karakter şeklinde hazırlandı. Sunum, çocuklar tarafından ilgiyle izlendi. Sunum sonunda öğrencilere, AB'yi ve üye ülkeleri tanıtan Lokumla Avrupa'ya, Gönüllü Lokum, Lokum Yenilik Peşinde, Lokum Tatilde, Lokum'un Çeşitlilik Koleksiyonu kitapları, çanta, kalemlik, rüzgar gülü gibi hediyeler dağıtıldı.

        Amaçlarının, öğrencileri bilgilendirmek olduğunu dile getiren MTSO Mersin AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Benin Dumani, eğitimin önemine vurgu yaparak, eğitime yönelik tüm faaliyetleri önemsediklerini söyledi.

        (KYM-Y)

        10.05.2016 16:01:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler