Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GENEL SEKRETER ERDOĞAN ÖZ'DEN, ENGELLİLER HAFTASI MESAJI

        CİHAN KİZİR

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Erdoğan Öz, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Genel Sekreter Uzm. Dr. Erdoğan Öz yayımladığı mesajında, "Her insan toplumda etkin bir birey olarak yer almak ister, etkin ve üretken olmanın yegane yolu ise engelsiz bir hayattır. Engellilik sadece kişinin değil tüm toplumun sorunudur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayattan kopmamaları adına bizlere düşen, yaşamın her alanında onlara daha yaşanabilir bir ortam hazırlamaktır. Unutulmamalıdır ki, her sağlıklı birey potansiyel engellidir.

        Bu bağlamda Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği olarak bizlere bağlı tüm hastane ve sağlık tesislerimizde engelli vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz.

        10-16 Mayıs Engelliler Haftasının toplumsal duyarlılığımızı arttırmasına vesile olması dileğiyle tüm engelli vatandaşlarımıza geleceğe daha umutla bakabilecekleri sağlıklı bir yaşam diliyorum" ifadelerini kullandı.

        (CK-AHM)

        10.05.2016 16:03:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler