Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PEMBE KURDELE, AFYONKARAHİSAR'DA DA SAHNELENMEYE BAŞLANDI

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Eskişehir Kanserle Yaşam Derneği'nin, kanserde erken tanının önemine dikkat çekmek için oynadığı "Pembe Kurdele" tiyatrosu Afyonkarahisar'da sahnelenmeye başlandı.

        Eskişehir'deki tüm gösterilerini tamamlayan tiyatro, Bilecik ve Kütahya'nın ardından Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde perdelerini açtı. Sıradan bir ailenin yaşamını konu edinen tiyatroda, evin annesinin kanser olması sonrası gelişen olaylar anlatılıyor. Birçok insanın izlerken gözyaşlarını tutamadığı "Pembe Kurdele" isimli oyun, erken tanı ve ailenin kenetlenmesinin ardından mutlu sonla noktalanıyor.

        Oyunun yazarı ve aynı zamanda Kanserle Yaşam Derneği'nin Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Ulucan, İhsaniye halkına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür etti. Tiyatronun her ilçede büyük ilgi gördüğünü anlatan Ulucan, "Bugün 35. kez sahneye çıkmışız. Hedefimiz 50 ve üzeri. Her hafta başka bir ilçede tiyatromuzu oynuyoruz. Vatandaşlara hayatın her duygusunu tattırmaya çalışıyoruz. Komedi de var, duygusallık da var. Eskişehir'de tüm gösterilerimiz tamamlandı. Kütahya ve Bilecik'de, bir iki oyun oynadıktan sonra tamamlanmış olacak. Sonrasında Afyon'un tüm ilçeleri tamamlanana kadar buralardayız. İçişleri Bakanlığı'na da, bizleri bu organizasyonda destekledikleri için teşekkür ederiz" dedi.

        (MSY-MET-Y)

        17.05.2016 12:13:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler