Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SÖĞÜT MESLEK YÜKSEKOKULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksek okulu öğrencilerinin katılımıyla hazırlanan fotoğraf sergisi açıldı.

        Söğüt Meslek Yüksek okulu öğrencilerinin çektiği fotoğrafların yanı sıra fotoğraf sanatçısı Söğüt Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Rahmi Akbaş'ın derlediği Söğüt yöresine ait fotoğrafların da yer aldığı sergi açılışı için tören düzenlendi. Törene, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İnhisar Kaymakamı Hakan Keskin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Hazer, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cihan Darcan ve Söğüt Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Torun da katıldı.

        (CKT-MET-Y)

        27.05.2016 12:37:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler