Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRÇİÇEKLERİ PİKNİKTE BULUŞTU

        İZMİR (İHA) - Her yıl binlerce kişiye hizmet veren ve çalışanlarını motive etmesiyle dikkat çeken dikkat çeken Kırçiçeği ailesi "Yaza Merhaba"pikniğinde bir araya geldi.

        22 şubesi, 800 çalışanıyla günde 10 bin kişiyi ağırlıyan Kırçiçeğiailesi Güzelbahçe Palamutluk Cafe'de gönüllerince bir gün geçirdi. Kırçiçeği Yönetim Kurulu Başkanı Kemal İpbaş, "Sektörümüzde örnek alınan, ilham kaynağı olan ve yine sektöre ışık tutan bir işletme konumunda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

        Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem İpbaş da başarılı olmalarının nedenini açıkladı. İpbaş, "İşimizi çok seviyoruz. Bütün çalışanlarımız ailemizin birer üyesidir. Biz bugün burada ailecek bir aradayız ve çok mutluyuz. Başarımızda buradan geliyor. Evimizde nasılsak misafirlerimize de öyle hizmet verdiğimiz için Kırçiçeği giderek büyüyor" dedi. Pikniğe tavla turnuvası da renk kattı.

        30.05.2016 10:32:50 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler