Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜNGÖREN'DEKİ İBADETHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR

        İSTANBUL (İHA) - Güngören Belediyesi'nin, sağlıklı ve temiz çevre için dezenfeksiyon çalışmaları çerçevesinde Güngören'deki tüm cami ve mescitler ilaçlanıyor.

        Halk ve çevre sağlığı konusunda çalışmalarını titizlikle yürüten Güngören Belediyesi Veteriner Müdürlüğü, Güngörenlilerin, daha temiz, sağlıklı ve steril ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri amacıyla ilçedeki cami ve mescitlerin ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Yıl boyunca gerçekleştirilen dezenfekte çalışmaları kapsamında, Güngören'deki cami ve mescitlerin fiziki temizliği de yine Güngören Belediyesi ekiplerince yapılıyor.

        Yaklaşan Ramazan ayı vesilesiyle vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmesi için çalışmalarını çoğaltan Güngören Belediyesi, Koruyucu Halk Sağlığı uygulamalarının bir parçası olarak; mikroorganizmalardan kaynaklı hastalıkların yayılımını önlemek amacıyla vatandaşların yoğun olarak hizmet aldığı kamu kurumları binaları, bilgi evleri, kurs merkezleri, camiler, yurtlar ve Kur'an kursları dezenfekte edilmektedir. Yetkililer Ramazan ayına kadar tüm ibadethanelerin dezenfekte çalışmalarını bitirmeyi hedefliyor.

        Ayrıca, ilçedeki yeşil alanlar, çocuk parkları ve ağaç dipleri kene ve haşerelere karşı Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilaçlanırken, ortak kullanım alanlarında bulaşıcı hastalıkları, kötü kokuları ve haşereleri önlemek amacıyla sağlık ocakları, okullar, pazar yerleri, konteynerler, su depoları da belirlenen program kapsamında düzenli olarak ilaçlanarak dezenfekte ediliyor.

        (HÇ-SO-Y)

        02.06.2016 10:49:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler