Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PINARBAŞI'NDA 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

        HATİCE KARAKAŞ

        KASTAMONU (İHA) - TÜBİTAK'ın destekleri ile Kastamonu Pınarbaşı Şehit Ayhan Sütçü Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı" açıldı.

        Şehit Ayhan Sütçü ÇPA Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen fuara kaymakam Bekir Cansız, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

        Fuarda "Fen Bilimleri, Matematik ve Sosyal Bilimler" konularında hazırlanan projeler katılımcılar tarafından gezerek öğrencilerden bilgi alındı.

        Proje sorumlusu fuarda 20 projenin yer aldığını belirterek, bu projelerin amacının öğrencileri araştırma ve geliştirmeye teşvik ederek bilimsel araştırma süreçlerini uygulamalı olarak öğretmek olduğunu ifade etti.

        Fuarda, 'Bitkiler Hangi Renk Işığı Sever, Sonsuz Görüntü, Kan Grubumu Öğreniyorum' gibi projeler bir gün boyunca sergilenecek.

        (HK-RFK-Y)

        02.06.2016 13:02:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler