Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BOZOVA PLATFORMU 2016 RAMAZAN ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

        ŞANLIURFA (İHA) - Bozova Platformu biri ilçe merkezinde olmak üzere, Ramazan ayının 12 ayrı iftar programında toplam 10 bin Bozovalı hemşehrisiyle Ramazan etkinliklerinde buluşuyor.

        Ramazan ayı boyunca her haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinde düzenlenecek olan Bozova Platformu 2016 Ramazan etkinlikleri iftarlardan önce saat 19.00'da başlayacak. Programlar dahilinde mevlit ve Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunması ilahilerin söylenmesinin ardından iftar yemekleri yenilecek. Bozova Platformu 2016 Ramazan etkinliklerine tüm halkın hizmetine açık olduğunu belirterek, etkinliklerin programını açıkladı. Bozova Platformu 2016 Ramazan Etkinlikleri 1. Hafta Programı Pazartesi günü ile Arıkök Köyünde başladı. Çarşamba günü Hacılar Köyü ile devam edecek ve Cuma günü ilk hafta programı Kılçıkakören Köyü ile son bulacak.

        (BB-SD-Y)

        06.06.2016 18:12:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler