Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR VALİSİ GÜNER, İLÇELERE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

        HAYATİ KANAT

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Afyonkanahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ilçelere veda ziyaretlerinde bulundu.

        Vali Güner, programları dahilinde veda ziyaretlerini sırasıyla Dazkırı, Evciler, Başmakçı, Dinar, Kızılören, Hocalar, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye, Çobanlar, Şuhut, Bayat, Emirdağ, Bolvadin,Çay ve Sultandağı ilçelerinde kaymakamlar ve ilçe belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek sürdürdü. Güner, hükümet konakları önünde protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılıklı bilgi alışverişinin yaşandığı ziyaretler sırasında veda konuşması yapan Vali Güner, "Afyonkarahisar'ın en genç valisi olarak, ilçelerle birlikte bir bütün olarak, kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, il müdürlerimizle, bürokratlarımızla, kurum ve kuruluş temsilcilerimizle, iş adamlarımızla, basın mensuplarımızla ve tüm paydaşlar ile tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizle birlikte birçok ilke ve başarılı çalışmalara imza attık. Ben yaptığımız başarılı çalışma ve faaliyetler sonucu elde ettiğimiz iyi ve büyük kazanımlarla Afyonkarahisar'dan ayrılıyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerin de bana haklarınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.

        (HK-MET-Y)

        10.06.2016 17:22:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler