Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİLLETVEKİLİ DÜLGER'DEN KENT YÖNETİCİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, kent yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

        Aykanat Kale Restorantta verilen yemekte AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger ile eşi Dr. Dilek Dülger, misafirleri kapıda karşıladı. İftar yemeğine Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Vali Yardımcıları Mehmet Sülün, Vedat Yılmaz, Mustafa Ünver Böke, Elbeyli Kaymakamı Gülhani Ozan Sarı, Musabeyli Kaymakamı Ökkeş Beyaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, daire amir ve müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ile AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile ilçe belediye başkanları ve davetliler katıldı.

        AK Parti Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, iftar davetine icabet eden herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, "malumunuz olduğu üzere 1 Kasım seçimlerinden sonra gündemin biraz yoğun olmasından dolayı sizlerle bir türlü bir araya gelemedik. Geçtiğimiz süreçte yaşadığımız sıkıntıları, sizlerle bir araya gelmemizi bir nebze erteledi. 18 Ocaktan bu yana memleketimizde sıkıntılar yaşadık. Ama Allah'a hamdolsun hep beraber bu sıkıntıları göğüsledik, Allah'ın izniyle bugünlere geldik. İnsanların hayatında olduğu gibi memleketlerinde de sıkıntılar olacaktır. Önemli olan omuz omuza vererek bu sıkıntıları aşmaktır. Bölgemizde bir savaş var. Bu savaşa en yakın yerdeyiz. Dolayısıyla bundan etkilenmemiz mümkün değil, ama biz inanıyoruz ki dünyada bitmeyen savaş yoktur, buda bitecek, bitince de Ortadoğu'ya Kilis'ten açılacağız. Bu savaş bittiğinde Kilis, büyük bir depar atarak, her manada koşacaktır" dedi.

        Belediye Başkanı Hasan Kara, Kilis'in bir ensar şehri olduğunu ifade ederek, "Kilis, ensar şehir olmasını tüm dünyaya ispatlamıştır. Yanı başımızda dünyanın en vahşi savaşı olmasına rağmen, 21. yüzyılda Kilis'te güzel şeyler yaşanıyor. Kendi nüfusumuzdan fazla Suriyeli barındırıyoruz ve her hangi bir sıkıntı yaşanmıyor. Kilis'in bu yaptığı fedakarlık, insanlık tarihine gelecektir. Bu fedakarlığımız Birleşmiş Milletlerin kapısına altın harfler ile yazılması gerekiyor. Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildik. Kilis'in yaptığı bu iyilik ve güzelliğin dünya tarihine geçmesi ve bilinmesini istiyoruz" diye konuştu.

        (MAD-BRN-Y)

        12.06.2016 12:15:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler