Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇERMİKLİ GÜREŞÇİLERDEN DİYARBAKIR GENÇLİK HİZMETLERİ VE İL MÜDÜRÜ DEMİR'E ZİYARET

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Çermikgücü'nün başarılı güreşçileri Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i ziyaret etti.

        Afyon'da yapılan Minik Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan Diyarbakır Çermikgücü'nün sporcuları ile antrenörleri Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir'i makamında ziyaret etti. Demir, 8-10 Haziran tarihleri arasında Afyon'da yapılan 11-13 yaşarası Minik Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan Esra Güler ve üçüncü olan Kübra Karademir'e yakın ilgi gösterdi. Demir, ziyarette sporcuların elde ettiği başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Başarınız başarımız, üzüntünüz üzüntümüzdür. Size destek olmak için buradayız. Size katkı sunmak için elimizden geleni yapacağız. Sizin talepleriniz bizim için kutsal bir görevdir. Yeter ki siz spor yapın ve sporla ilgilenin. Bölge gençlerinin ne kadar yetenekli olduğunu gösterin" dedi.

        Ziyarete, Çermik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Gökhan Yılmaz da katıldı.

        (İHA-AKK-Y)

        14.06.2016 17:19:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler