Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BULDAN'DA BAĞ VE BAHÇEDE SAĞLIK TARAMASI

        DENİZLİ (İHA) - Denizli'nin Buldan İlçesinde Belediyesi sağlık ekipleri bağ, bahçe ve tarlalarda çalışan vatandaşlara sağlık taraması yapıyor.

        Hava sıcaklığının tüm yurtta olduğu gibi Buldan ilçesi'nde de artması nedeniyle Buldan Belediyesi sağlık ekipleri sıcak altında çalışmak zorunda olan vatandaşları güneş çarpmalarından korunma konusunda bilgiler veriyor. Sağlık ekipleri bağ, bahçe ve tarlalarda çalışan vatandaşları da sağlık taramasından geçiriyor.

        Sıcak altında çalışan vatandaşların sağlık taramasından geçirildiğini belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, "Kurulduğu günden beri İlçemizdeki muhtaç ve yaşlıları periyodik aralıklarla üç kişilik sağlık ekibimizle ziyaret ederek rutin kontrollerini yapıyoruz. Bu kapsamda kurmuş olduğumuz sağlık ekibimizi hava sıcaklıklarının artması sebebiyle ekmek parası için sıcağın altında çalışmak zorunda olan vatandaşlarımız için yönlendiriyoruz. Tarlada, bağda, bahçede nerede olursa olsun çalıştıkları yerlere giderek sağlık taramasından geçirerek alınabilecek önlemler hakkında bilgiler veriyoruz" dedi.

        Sağlık taramalarının yaz boyunca süreceği bildirildi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        20.06.2016 12:54:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler