Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KESKİN, YAŞLILAR, ENGELLİLER VE YETİMLERİ İFTARDA AĞIRLADI

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli Belediyesi yaşlılar, engelliler ve yetimler için iftar programı düzenledi. Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, konuklarıyla yakından ilgilendi.

        Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin yaşlılar, engelliler ve yetimlerle iftar sofrasında buluştu. İftar programında konuşan Başkan Keskin, "Sultanbeyli Belediyesi olarak sizleri ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bugün burada hep birlikte başta ülkemiz olmak üzere İslam coğrafyasına dua edeceğiz" dedi.

        Ramazanın 15'inin İslam coğrafyasında Yetimler Günü olarak idrak edildiğini kaydeden Başkan Keskin, "Rabbim bu hayra vesile olanlardan razı olsun" şeklinde konuştu.

        AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de iftar sofralarının güzelliğinden bahsetti ve iftar programına katılanlara teşekkür etti. AK Parti İl Koordinatörü Sadettin Çay dünyanın dört bir yanında huzura muhtaç insanların olduğunu ifade ederek, iftar programı için teşekkür etti.

        (HB-MK-Y)

        21.06.2016 12:50:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler