Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maltepe Belediyesi'nden mezarlıklara ücretsiz servis

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Maltepe Belediyesi'nin bayram dönemlerinde mezarlıklara yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz ring seferleri, bu yıl da vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Ziyaret için servislere binen vatandaşlara, belediye tarafından saksı içinde çiçek hediye edildi.

        Maltepe Belediyesi'nin, Ramazan Bayramı'nda mezarlıklara gerçekleştirdiği ring seferlerine büyük bir ilgi gösteren vatandaşlar, arife günü otobüsleri doldurdu. Başıbüyük, Büyükbakkalköy, Ferhatpaşa, Gülsuyu, Pendik Yeni Şıhlı ve Kurtköy mezarlıklarına yapılan ziyaretlerin ana durağı ilçe merkezi oldu. İlçe merkezinden yarım saat ve birer saat arayla hareket eden otobüsler, mezarlıkları dolaştı. Sabah 08.00'da başlayan ve lokum ikramının da gerçekleştirildiği mezarlık ziyaretlerinde duygu dolu anlar yaşandı. Bayramın ilk günü de yapılacak ziyaretler, saat 15.00'e kadar devam edecek. Servis araçlarına binen vatandaşlara belediye tarafından çiçek de hediye edildi.

        Maltepe Merkez Meydanı'ndan hareket eden servislerin güzergahları ise şu şekilde;

        "Birinci güzergah: Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5 güzergahını takiben yeni yoldan Başıbüyük Mezarlığı'na, oradan Küçükyalı Mezarlığı'na geçilecek. (Seferler yarım saat arayla düzenleniyor), ikinci güzergah: Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5 güzergahını takiben sırasıyla Büyükbakkalköy ve Ferhatpaşa Mezarlıkları'na gidilecek. (Seferler yarım saat arayla düzenleniyor.),üçüncü güzergah,Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5 güzergahını takiben Gülsuyu Mezarlığı'na ulaşım sağlanacak. (Seferler yarım saat arayla düzenleniyor), 4'üncü güzergah: Maltepe Atatürk Caddesi'nden E-5'i takiben Pendik Köprüsü'nden Pendik Yeni Şıhlı ve Kurtköy Mezarlıkları'na gidilecek. (Seferler birer saat arayla düzenleniyor.)"

        (HK-SO-Y)

        04.07.2016 15:24:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler