Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Menemen Ticaret Odası ve Kariyer OSB arasında indirim sözleşmesi

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Tüm işyerlerinin aylık iş sağlığı ve güvenliği hizmeti alma zorunluluğu üzerine Menemen Ticaret Odası ile Kariyer OSGB arasında indirim sözleşmesi imzalandı.

        Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Güral, bugün itibariyle zorunlu hale gelen iş sağlığı ve güvenliği hizmeti için üyelere fayda sağlamanın önemine değinerek "Kariyer OSGB ile daha önceden süregelen görüşmelerimize istinaden anlaşmamızı resmiyete dökerek Menemen Ticaret Odası üyelerine yüzde 20 indirim fırsatı sağlayan sözleşmemizi imzaladık. Umarım tüm üyelerimize ve vatandaşlarımıza faydası olan bir çalışma olur" dedi. Kariyer OSGB yetkilisi Kadir Albayrak, firmasının baretlerini hediye ederek Menemen Ticaret Odası adına hayırlı olmasını diledi.

        11.07.2016 17:30:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler