Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuluncak Kızılhisar mahallesi içme suyuna kavuşacak

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Malatya genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kuluncak İlçesi Kızılhisar mahallesinde yapılan çalışma neticesinde içme suyu sorunu giderilecek.

        Konuyla alakalı konuşan Kızılhisar Mahalle Muhtarı Mehmet İnci, Malatya'nın Büyükşehir olmasıyla birlikte hizmetlerin daha hızlı geldiğini kaydederek, verilen her dilekçenin karşılık bulduğunu söyledi.

        Muhtar İnci, "Büyükşehir olduktan sonra verdiğimiz her dilekçe dikkate alınıyor. Hizmetler yerinde incelenerek daha çabuk yapılıyor. Kızılhisar Mahallesi Keçik mezrası için Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü'ne dilekçe verdik. Yapılan inceleme sonucunda içme suyu hattı döşendi. Şuan içme suyu çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalardan dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ve ekibine mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

        Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, Kuluncak İlçesi Kızılhisar mahallesine yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, MASKİ'nin çalışmalarının Malatya genelinde devam ettiğini belirtti. Dr. Özgür Özdemir, "Özellikle yaz aylarının gelmesiyle birlikte ekip sayımızı çoğaltarak Malatya'nın her bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor. Kuluncak İlçesi'ne bağlı Kızılhısar Mahallemiz için 15 bin metre içme suyu hattı döşeme çalışması, 1 adet 30 tonluk su deposu, 2 adet terfi binası, 5 adet maslak, 3 adet vantuz odası, 3 adet tahliye odası ve 2 adet basın kırıcı odası yapılıyor. Toplamda 500 bin TL'ye mal olan çalışmalarımız devam ediyor. Mahallemiz için hayırlı olsun" diye konuştu.

        (BT-BRN-Y)

        12.07.2016 12:13:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler