Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nevşehirspor, kamp yeri için tesisleri inceliyor

        (Fotoğraflı)

        Şerif Taşar

        NEVŞEHİR (İHA) - Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Nevşehir Spor, 2016-2017 futbol sezonu öncesinde bölgede kamp yapabileceği bir alan bulmak için tesis araştırma çalışmalarına başladı.

        2016-2017 futbol sezonu öncesinde Nevşehir Spor'da yeni yönetimin oluşmasıyla birlikte teknik direktörlük görevine Erol Azgın'ı getiren yönetim, Nevşehir'de kamp yapacağı oteli belirlemek amacıyla tesis incelemelerine başladı. Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, Başkan Vekili Emrah Akün, Genel Menajer İsmet Savcı ve yönetim kurulu üyeleri İsmail Ördü, Umut Araz Ürgüp ilçesinde bulunan Şoförler Odasına ait tesisleri inceledi.

        Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici yaptığı açıklamada, " 2016-2017 futbol sezonu öncesinde transferlerde sona yaklaştık. Teknik Direktörümüzü Erol Azgın, Genel Menajer İsmet Savcı ve Başkanvekilimiz Emrah Akün transferlerde ince eleyip sık dokuyorlar. Nevşehir'imizin özlemiş olduğu kadroyu kurmak için yola çıkmıştık. Şükürler olsun ki burada da sona yaklaştık. Takımımızın sezon öncesi Nevşehir'de kamp yapacağı tesisler için Ürgüp'te incelemelerde bulunduk. Son kararı hocalarımız verecektir" diye konuştu.

        (COŞ-SK)

        12.07.2016 16:44:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler