Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bireysel sulama da hibe hakkı kazananlar belli oldu

        MALATYA (İHA) - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan bireysel sulama için hibe hakkı kazanan yatırımcıların isimleri belli oldu.

        Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada kentte 52 yatırımcının bireysel sulama da hibe kazandığı belirtildi. Hibe almaya hak kazanan yatırımcıların 20'si Yeşilyurt ilçesinden geri kalanların ise 10'u Akçadağ, 1'i Arguvan, 7'si Battalgazi, 7'si Doğanşehir, 2'si Hekimhan, 1'i Kale, 2'si Kuluncak ve 2'si Pütürge ilçesinden oldu.

        Açıklamada hibe hakkı kazanan yatırımcıların ise 22 Temmuz 2016 ile 31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile hibe sözleşmesi imzalaması gerektiği belirtildi. Belirtilen tarihlerde sözleşme imzalamayan yatırımcıların hibe hakkının fesh edileceği kaydedildi.

        (CÖ-

        13.07.2016 18:30:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler