Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Memur adaylarına KPSS kursu fırsatı

        BİNGÖL (İHA) - Bingöl Üniversitesi'nde lise ve ön lisans düzeyinde açılacak olan KPSS kursuna başvuru tarihi 29 Temmuz'da sona eriyor.

        Bingöl Üniversitesi bünyesinde bulunan Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (BÜSEM) tarafından lise ve ön lisans düzeyinde KPSS kursu verilecek. 1 Ağustos ile 21 Ekim 2016 tarihleri arasında verilecek olan kursun başvuruları 29 Temmuz tarihinde sona erecek.

        Bingöl Üniversitesinde lise ve ön lisans düzeyinde KPSS kursu açılacak. BÜSEM tarafından matematik, Türkçe, coğrafya, tarih ve vatandaşlık derslerinde kurs verilecek. Bingöl Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilecek olan dersler, hafta içi 3 gün 5'er saat olarak planlandı. Kurs kapsamında kaynak kitap ve yaprak testler verilecek. Kurs sürecinde deneme sınavları da yapılacak.

        Başvurular 29 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek ve kurs kapsamında, 150 saat ders verilecek. Müracaatların Ziraat Fakültesi giriş katında bulunan BÜSEM'e yapılabileceği kursta gerçekleştirilecek eğitimlerin tamamı kampüs alanı içerisinde verilecek.

        (YA-MP-Y)

        15.07.2016 16:05:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bingöl haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bingöl Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler