Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demokrasi gazisinin tedavisi hastanede devam edecek

        (Fotoğraflı)

        Müslüm Dalda

        ŞANLIURFA (İHA) - FETÖ'nün darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz gecesi İstanbul'da yaralanan ve bir süre İstanbul'da tedavi gördükten sonra Şanlıurfa'nın Birecik ilçesindeki evine getirilen 18 yaşındaki demokrasi gazisi Cuma Zor'un tedavisine hastanede devam edilecek.

        Demokrasi Gazisi Zor'u evinde ziyaret eden Birecik'e vekaleten bakan Halfeti Kaymakamı Mutlu Köksal, İlçe Emniyet Müdürü Cafer Sadık Doğan ve Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güney Cem Bülbüloğlu geçmiş olsun dileklerinde bulunarak gazinin tedavisinin hastanede devam etmesine karar verdi.

        Ziyaret ve gazinin tedavisi hakkında bilgi veren Birecik Kaymakam Vekili Köksal, 15 Temmuz akşamı yaşanan askeri darbe girişimi sonrası Türk milletinin ne kadar cesur ve yürekli olduğunun bir kez daha görüldüğünü, tanklara siper olmuş, insanlara mermiler sıkılırken bu mermilerin üzerine yürüyen binlerce vatandaşı görünce, yaşadığı gururu belirtti. Kaymakam Köksal, "Bu aziz millet darbe girişimi sonrası sokaklarda, meydanlarda canını siper ederek darbeyi önledi. Bir kez daha anladık ki bu vatanı bölmeye, parçalamaya çalışanlar, her zaman karşısında bu aziz milleti bulacaktır. Bu darbe girişimi Türk Milletinin gücünü bir kez daha gösterdi" ifadelerini kullandı.

        Birecikli Demokrasi Gazisi Cuma Zor'un, 15 Temmuz akşamı hain askeri darbe girişiminde demokrasi ve milli iradenin yanında yer alarak, büyük bir kahramanlık gösterdiğini ifade eden Kaymakam Köksal, kendisine ve ailesine teşekkür ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

        Gazi Cuma Zor, tedavisinin daha iyi şartlarda sürdürebilmesi için doktor kontrolünde ambulansla evinden alınarak Birecik Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

        Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Güney Cem Bülbüloğlu yaptığı açıklamada, Birecikli Demokrasi Gazisi Cuma Zor'u bir süre hastanede misafir edeceklerini belirterek, en kısa zamanda eski sağlığına kavuşması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Demokrasi gazisi için hastanenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirten Op. Dr. Güney Cem Bülbüloğlu, "Cuma Zor kardeşim Birecikli, daha 18 yaşında yiğit bir vatan evladı. 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanımızın emriyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne giderek darbeci teröristlere karşı durmak için yiğitçe, mertçe ayakta duruyor ve kalleşçe kurşunlanarak gazi oluyor. Demokrasi gazisi bu yiğit kardeşime bakmak şerefi de bize nail oldu. Allah senden, seni yetiştirenlerden razı olsun. Cuma Zor kardeşimi bir süre hastanemizde misafir edeceğiz. Kendisinin tedavisi daha önce evinde yapılıyor. Bizler de Cuma Zor kardeşimizi daha iyi şartlarda tedavi olması için Birecik Devlet Hastanemize getirdik. İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşacaktır" diye konuştu.

        (Şİ-OE-Y)

        31.07.2016 13:31:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler