Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Azizoğlu, Karayazı ilçesini ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Karayazı ilçesinde gezi ve incelemelerde bulunarak ilçenin sorunlarıyla ilgili bilgi aldı.

        İlçe gezisinde ilk olarak Karayazı Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Azizoğlu, Kaymakam Kamil Aksoy'dan, İlçenin sorunları ve yapılan hizmetler hakkında bir brifing aldı.

        Kaymakamlık 'da yapılan brifing 'in ardından ilçe çarşısını gezerek yerinde incelemelerde bulunan Vali Azizoğlu, yanına gelen çocuklarla şakalaşarak, kendilerine sorular sordu aldığı doğru cevapları oyuncak hediyelerle ödüllendirdi.

        Hiç kimse anayasanın üzerinde değildir

        İlçe esnafını tek tek dolaşarak, vatandaşlarla çay içip sohbet eden Vali Azizoğlu, "Rahat olun geleceğinizi güvende hissedin devlet daima yanınızda hiç kimse Anayasanın üzerinde değildir. Türkiye Cumhuriyetimizin tüm vatandaşları Anayasamız önünde eşittir bunu sakın unutmayın "diyen Vali Azizoğlu konuşmasını şu sözlerle tamamladı "Sizden tek isteğimiz Karayazı ilçemize sahip çıkın arazinizi işleyin arıcılık, ticaret, hayvancılık kim ne işle uğraşıyorsa işine daha sıkı bir şekilde tutunarak devam etsin" dedi.

        Keyifli bir havada geçen ilçe ziyareti Karayazı Adliyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretiyle son buldu.

        Vali Azizoğlu'na Karayazı ilçe ziyaretinde Karayolları 12. Bölge Müdürü Enver Şerif Bağ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Serhat Vançelik, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut Uçar, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Akar eşlik etti.

        (ERZ-AT-Y)

        02.08.2016 11:01:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler