Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Üncü Şehit Polis Ömer Faruk Bol'u unutmadı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Şarköy İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, Van'da yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan ve daha önce Şarköy'de iki yıl görev yapan Polis Ömer Faruk Bol'u unutmadı.

        Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin temel atma törenine katılan Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü, Van'da yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Balıkesirli Şehit Polis Ömer Faruk Bol'a Allah'tan rahmet diledi.

        Şarköy'de görev yaptı

        TESKİ'nin temel atma töreninde konuşan Şarköy Kaymakamı Hamdi Üncü, "Dün Van'da bölücü terör örgütü unsurlarıyla mücadele ederken şehit olan ve Şarköy ilçemizde görev yapmış polis kardeşimiz, Ömer Faruk Bolu da rahmetle anıyorum. Bu güçler ülkemizi bölmeye çalıştılar. Birliğimizi, dirliğimizi bozmaya çalıştılar. Bu milletin geleceğini devam ettirmek için hepimizin kol kola dayanışma içerisinde eskisinden daha güçlü yola devam etmek zorundayız" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        09.08.2016 17:35:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler