Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Toprak Koruma Kurulu toplantı

        (Fotoğraflı)

        Akif Yaman

        BARTIN (İHA) - Bartın'da "Toprak Koruma Kurulu Toplantısı" Valilik Çeşm-i Cihan toplantı salonunda yapıldı.

        'Toprak Koruma ve Arazi Kullanım Kanunu' kapsamında Bartın Valisi Nusret Dirim'in başkanlığında yapılan toplantıya; İl Özel İdaresi, İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Defterdarlık, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Tema Vakfı ve Ziraat Mühendisleri Odası temsilciliğinden oluşan kurul üyeleri katıldı.

        Kurul, Bartın İl Özel İdaresinin Bartın Merkez İlçe sınırları içerisinde bulunan Doğal Sit Alanlarında Koruma Amaçlı İmar planı hazırlanması talebi, Ulus İlçesine bağlı Doğan, Döngeller, Konak, Çubuklu ve Dibektaş Köylerinin Yerleşik alan ve civarı tespit çalışmalarına ilişkin talebinin 5403 sayılı Toprak koruma ve Arazi Kullanımı Kanununun 13. maddesi (d) bendi ile Tarım Arazilerinin Korunması ve Kullanılması ve Arazi Toplulaştırılmasına İlişkin Tüzüğün 8. maddesi gereğince görüşülmesi, bir sonraki toplantı tarihinin karara bağlanmasına ilişkin gündem maddelerini görüşerek karara bağladı.

        (AY-OA-Y)

        15.08.2016 15:38:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler