Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Alçay'dan teknik liseye ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray'ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Niyazi Alçay, önümüzdeki eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak olan Eskil Anadolu Meslek ve Teknik Lisesi'ni ziyaret etti.

        Başkanı Niyazi Alçay, okulun son durumu hakkında bilgi aldı. Ziyaret sonunda konuşan Başkan Alçay, "Belediyemizin bütün fiziki imkanları ile okulumuzun yanındayız, arkasındayız. 2009'dan bu yana okulumuzun açılması yönünde çok çaba sarf ettik. İlçemizde ki çocuklarımız düz liseden mezun olup iyi bir üniversiteye yerleşemedikleri zaman, sadece emeğe dayalı işlerde çalışıyorlar. Bu okulumuz sayesinde çocuklarımızın kendi geleceklerini kendileri kurması açısından önemli bir yere sahip olacak. Eğitimini aldığı mesleklerde çalışma veya iş sahibi olma sansı olacak. Eğitim anlamında ilçemize kazandırdığımız, en iyi hizmetlerden biri olan Eskil Meslek Lisesi, ilçemize hayırlı olsun'' dedi.

        (YC-AH-Y)

        18.08.2016 13:42:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler