Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye İş Bankası Bilecik Şubesi 92. kuruluş yıl dönümünü kutladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Türkiye İş Bankası Bilecik Şubesi çalışanları, bankanın kuruluşunun 92. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

        Türkiye İş Bankası Bilecik Şubesi çalışanlarının Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirdiği törende Türkiye İş Bankası Bilecik Şubesi Müdürü Ferit Gökaydın ve banka çalışanları saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okudu. Türkiye İş Bankası'nın ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları tarafından yapılan girişimle 26 Ağustos 1924 yılında Ankara Ulus'ta tek şube ile çalışma yaşamına başladığı ifade edildi. Bankanın 30 Haziran 2016 tarihi itibariyle yurt içi ve yurt dışında toplam bin 377 şube ve 24 bin 901 çalışanı olduğu kaydedildi. Öte yandan, bu şubelerin 23 tanesinin yurt dışında hizmet verdiği belirtildi.

        (CKT-MET-HA-Y)

        26.08.2016 14:27:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler