Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        STK'lardan teröre ortak tepki

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Son günlerde artan terör saldırılarına tepkiler sürüyor. Malatya'da bazı sivil toplum kuruluşları da ortak bir açıklama yaparak terör saldırılarını kınadıklarını açıkladılar.

        Malatya Gazeteciler Cemiyetinde bir araya gelen Anadolu Ahi Evran Sanayici İşadamları Derneği, Yazıhan Türkmen Dağ Köyleri Derneği, Taştepe Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile SOCAK-DER artan terör saldırısını kınadı.

        STK'lar adına kınama metnini okuyan STK temsilcisi Mehmet Gürbüz, Türkiye topraklarında yüzyıllardır dış güçlerin oyunlar kurduğunu belirterek, "PKK ve onun dış uzantısı PYD ve YPG'li hainler müttefikleriniz bile artık sizleri kurtaramayacaktır. Bu millete yaptığınız hainliklerin hesabını vereceksiniz. Bizler STK'lar olarak bu necip milletimizin yanındayız. Devletimizin her zaman aldığı kararların yanındayız" diye konuştu.

        (CÖ-BRN-Y)

        27.08.2016 17:30:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler