Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turizm cenneti Kekova'da çöpler toplanmadı

        (Fotoğraflı)

        Suat Metin

        ANTALYA (İHA)- Türkiye'nin önemli turizm bölgelerinden Kekova'da çöpler toplanmayınca ortaya utanç verici bu manzara çıktı.

        Dalış cenneti ve antik uygarlıkların beşiği konumunda bulunan Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova'da çöplerin toplanmayışı bölge halkını ve tatilcilerin tepkisine sebep oldu.

        Kültürel mirasının yanı sıra zengin doğası ve sahip olduğu su altı hazinesiyle her yıl binlerce turisti ağırlayan Kekova'da, toplanmayan çöplerin yaydığı kötü koku ve etrafına topladığı sineklerden rahatsız olan tatilciler, kaldıkları yeri terk etmek zorunda kalıyor.

        Üçağız (Kekova) Mahalle Muhtarı Salih Çan ise çöplerin düzenli toplandığını ancak yaz mevsimindeki yoğunluktan dolayı birikmeler olduğunu söyledi.

        Almanya'dan Türkiye'ye tatil için gelen Şahin Görgülü, ailesiyle birlikte Kekova'yı tercih ettiklerini ancak pişman olduklarını söyledi. Görgülü, "1 hafta burada kalmayı düşünüyorduk. Ancak kalmak istediğimiz bölgede çöplerin kokusundan bırakın uyumayı, yemek dahi yiyemiyoruz. Tatilimiz zehir oldu" diye konuştu.

        (SM-ÖK-Y)

        01.09.2016 09:56:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler