Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rektör Vatan Karakaya: "YÖK'e 11 öğretim görevlisi ve 9 idari personel FETÖ'den bildirildi"

        (Fotoğraflı)

        Enderhan Öz

        KIRŞEHİR (İHA) - Ahi Evran Üniversitesi yatırımlarının anlatıldığı basın toplantısında konuşan Rektör Vatan Karakaya, Ü11 öğretim görevlisi ve 9 idari personelin isimlerinin, FETÖ/PDY işbirliği olduğu gerekçesi ile YÖK'e bildirildiğini söyledi.

        Rektör Karakaya, "Üniversitede Fettullahçı yapılanma çalışmaları devam ediyor.Üniversite yönetimi olarak YÖK'e 11 öğretim görevlisi ve 9 idari personel ismini verdik ve bu kişiler açığa alındı. Kripto olarak bilinen kişiler üzerine bizim yapmakta olduğumuz bir çalışma yok. Bu kişiler bizce çözülecek kişiler değil, gerekli birimler çalışmalarını yapmakta." dedi.

        TIP FAKÜLTESİ EĞİTİME HAZIR

        Bunun yanı sıra, Tıp Fakültesi ile Yabancı Diller Yüksel Okulu binaları yapımlarının tamamlandığını bildiren Rektör Karakaya, "Tıp Fakültesi laboratuarımız tamamlanarak öğrenci için hazır duruma getirildi. Eğitim Fakültesi, Mucur Meslek Yüksek Okulu, Kaman Meslek Yüksek Okulunda güçlendirme çalışmalarımız devam etmekte. Kırşehir'e gelen öğrencilerin sıkıntı yaşamamaları için 250 kız, 250 erkek öğrenci olmak üzere TOBB tarafından finanse edilen KYK bilgisi dahilinde de yer tahsisi yapıldı." diye konuştu.

        ISO 9001 KALİTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

        Üniversitede yapılan kalite çalışmaları hakkında da bilgilendirme yapan Karakaya, "Türk loydu vakfı tarafından idari personel için performans sürekliliğinin arttırılması adına; 11 Ocak tarihinde ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi bilgilendirme eğitimi, 12 Ocak tarihinde ISO 9001: 2015 kalite yönetim sistemi dökümasyonu eğitimi, 13 Ocak tarihinde süreç yönetimi ve iyileştirilmesi eğitimi, 28-29 Ocak tarihinde ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi kuruluş içi denetçi eğitimi verildi." ifadelerini kullandı.

        Basın toplantısı karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

        (EÖ-SK)

        01.09.2016 14:10:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler