Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bergama'da adli yıl açılışı için tören

        (Fotoğraflı)

        Sertan Ergit

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Bergama ilçesinde, adli yıl açılı için tören düzenlenirken, savcılık kaymakamlık binası önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.

        Bergama ilçesinde adli yıl açılış için tören düzenlendi. Adli yılın açılışı nedeni ile gerçekleştirilen törende, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi ile Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emrah Sarıkaya birlikte Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Törene, Bergama Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Emrah Sarıkaya, Bergama Barosunu temsilen Av. Gürsel Öztaş, Bergama Garnizon Komutan Vekili Kıdemli Tankçı Yarbay Durmuş Köksoy İlçe Emniyet Müdür Vekili Aşkın Çoksever, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Dinçer, savcılar ve hakimler ile personeller katıldı. Atatürk Anıtı önünde yapılan törende bir konuşma yapan Bergama Cumhuriyet Başsavcısı Cem Ali Çiftçi, "Yeni adli yılımız umarım ve dilerim ki ülkemiz, milletimiz ve yargı camiamız için hayırlı olur. Yeni adli yılın hukukun üstünlüğünün hakim olacağı, herkesin hukuk güvenliğinin sağlanacağı, adaletin eksiksiz ve zamanında tecelli edeceği ve toplumuzda, adalete olan güvenin yükseleceği bir yıl olmasını diler hepinize saygılar sunarım" dedi.

        (SE-HG-Y)

        01.09.2016 16:02:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler