Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi

        (Fotoğraflı)

        Kenan Akyüz

        SAMSUN (İHA) - 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yaşanan olayları anlatan '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi'nin bu sefer ki durağı Bulvar Alışveriş Merkezi oldu.

        AK Parti Samsun İl Başkanlığı, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın öncülüğünde düzenlenen '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi' Bulvar AVM önünde vatandaşların ziyaretine açıldı. Vatandaşlar, 15 Temmuz darbe girişimini anlatan fotoğraflara bakarak 15 Temmuz akşamını bir kez daha yaşadı. '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi Sergisi'ne Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Samsun İl Başkanlığı Medya ve Tanıtım Başkanı İsmail Şen ve vatandaşlar katıldı.

        "17 ilçemizde sergileyeceğiz"

        Sergiyle alakalı bir konuşma yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, "AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımızın hazırladığı 15 Temmuz'la ilgili görselleri burada sergiledik. 15 Temmuz'da demokrasiye darbe girişimine karşı halkın dik durduğu ve darbeye darbe yaptığı bir süreci yaşadık. 15 Temmuz'dan sonra geçen 27 gün de meydanlarda olan çeşitli hareketlerle ilgili fotoğrafları burada sergiliyoruz. Diğer bir anlamda insanları bilinçlendirmeye çalışıyoruz. İnsanlar anlatılanların yüzde 20'sini gördüğünün yüzde 60'ını algılıyor. Fakat insanlarımız bu bilinçle yüzde yüzünü algılayacak durumda. 15 Temmuz'da düşüncesi ne olursa olsun herkes meydanlardaydı. Türk halkı böyle olaylarda her zaman birlik beraberlik içinde olmayı bilmiştir. Bu sergimizi 25 günlük bir zamanda, 17 ilçemizde sergileyeceğiz. Samsun'daki muhalefete, tüm sivil toplum kuruluşlarına ve vatandaşlarımıza darbe girişimine karşı birlik içinde olduğu için hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

        (KA-SLH-Y)

        03.09.2016 16:55:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler