Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhtarın patatesi aşka geldi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Akçay

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde mahalle muhtarının tarlasından söktüğü patateslerden birinin kalp şeklinde olması görenleri şaşırtıyor.

        Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Mehmet Işık'ın Karakova mevkiinde bulunan tarlasından çıkan kalp şeklindeki patates ilgi odağı oldu.

        Muhtar Işık, tarladan söktüğü patateslerden birinin kalp şeklinde olduğunu görünce şaşkınlığını gizleyemediğini söyledi.

        Işık, "Kalp şeklindeki patates bence tabiat ananın insanoğluna bir sevgi mesajıdır diye düşünüyorum. İnşallah bana ve aileme şans getirir. Patatesi sökümünden itibaren 3 çocuğum ellerinden düşürmüyor. Bu patates hem kalbe, hem mideye hitap etse de çürüyünceye kadar hatıra olarak saklayacağım ve kesinlikle yemek yapmayacağım" dedi.(MA-EFE)

        05.09.2016 12:13:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler