Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri başladı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Her yıl 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlı Haftası etkinlikleri Edirne'de de başladı. Tanıtım etkinlikleri çerçevesinde, görevli sağlık personelleri tarafından, vatandaşlara tansiyon, şeker, karbonmonoksit ölçümü yapıldı ve ücretsiz elma dağıtımı gerçekleştirildi.

        Edirne Halk Sağlık Müdürlüğü tarafından 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlı Haftası etkinlikleri kapsamında, Saraçlar Caddesi girişinde kurulan stantta, gün boyu araç aracılığıyla duyuru ve bilgilendirme anonsları yapılırken, vatandaşlara gün boyu görevli sağlık personelleri tarafından, vatandaşlara tansiyon, şeker, karbonmonoksit ölçümü hizmetleri verildi ve ücretsiz elma dağıtımı gerçekleştirildi.

        Edirne Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. Onur Çakar, 3-9 Eylül tarihleri arasında kutlanan Halk Sağlı Haftası etkinlikleri kapsamında, stantlarını açtıklarını belirterek, 9 Eylül 2016 tarihine kadar yapacakları çeşitli etkinlikleri haftayı tamamlayacaklarını belirtti. Çakar, bisiklet binme, doğa yürüyüşü, ücretsiz tansiyon, şeker, karbonmonoksit ölçümü hizmeti ile gün boyu bilgi ve tanıtım braşürü dağıtımı yapıldığını belirterek, halkı sağlıklı yaşamaya teşvik etmeye çalıştıklarını kaydetti.

        (KU-MEF-Y)

        05.09.2016 15:22:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler