Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muhsin Yazıcıoğlu caddesi duble yol haline geliyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ağır tonajlı araçların kullandığı Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde yol çalışmalarına devam ediyor

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Şekerpınar'da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu caddesinde yol genişletme çalışmaları yapıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, Muhsin Yazıcıoğlu caddesini 2x2 duble yol haline getiriyor. Projenin tamamlanıp caddenin duble yol haline gelmesinin ardından ağır tonajlı araçların da geçtiği caddede trafik daha rahat ve güvenli hale gelecek. Çalışmalar kapsamında; perde duvar imalatları, menfez, kazı ve dolgu çalışmaları ile yol genişletme çalışmaları devam ediyor. Çayırova Şekerpınar bağlantı yolu ile yeni yapılan TOSB otoyol kavşağı arasında kalan cadde, yaklaşık 50 metrelik imar yoluna sahip olmasına rağmen mevcut durumda bir gidiş-bir geliş olarak çalışıyor.

        (İG-RFK-Y)

        08.09.2016 12:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler