Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küçükçekmece'deki okullar yeni eğitim öğretim yılına hazır

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Belediyesi ilçedeki okulların her türlü bakımlarını yaparak, yeni eğitim-öğretim yılına hazırladı.

        Küçükçekmece Belediyesi Fen İşleri, Sağlık İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlükleri tarafından, Küçükçekmece ilçesinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerin bakım onarım, yenileme ve ilaçlama işleri yapıldı.

        "Çocukların iyi şartlarda eğitim alması önemli"

        Konuyla ilgili açıklama yapan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, "Küçükçekmece Belediyesi olarak öğrencilerimizin eğitimine destek olmaya devam ediyoruz. Öğrencilerimizin sağlıklı ve iyi şartlarda eğitim alması bizim için çok önemli. Çocuklarımız bizim geleceğimiz" dedi.

        Boyadan ilaçlamaya kadar her şey yapıldı

        Şu ana kadar ilçede bulunan tüm okulların bakım onarımı kapsamında, bahçe yıkama, okul temizliği, iç ve dış cephe boyama ve sıvası yapılarak, kapı, kapı kolu, ayna, pencere, ahşap parke, seramik yer döşemesi, lavabo, mutfak dolapları, merdiven, kiremit, yağmur oluğu, asma tavan, mescit ve spor salonu tadilatları yapıldı. Ayrıca ilçede bulunan tüm okullar Küçükçekmece Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından da ilaçlanarak öğrenciler için dezenfekte edildi.

        (HB-MK-Y)

        08.09.2016 14:04:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler