Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Avcu'dan vatandaşlara 'kurban' çağrısı

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Demirçeviren

        BALIKESİR (İHA) - Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Bigadiç Belediyesi mezbahasının yanında bulunan kapalı kurbanlık hayvan pazarını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Avcu, Bigadiç'te hayvanların hem uygun fiyatlı hem de kaliteli olduğuna vurdu yaparak Balıkesirlilere kurbanlarını Bigadiç'ten almaları yönünde çağrıda bulundu.

        Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu'ya kurbanlık hayvan pazarındaki incelemeleri esnasında ,Bigadiç Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Akgün,Belediye Meclis Üyesi Resul Bintepe ile zabıta yetkilileri de eşlik etti. Hayvan sahipleri ve kurbanlık satın alan vatandaşlarla da bir araya gelme imkânı bulan Başkan Avcu, vatandaşlarla çeşitli konularda sohbet ederek yaklaşan Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Bigadiç hayvancılığın yoğun olduğu bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Avcu, "Bilindiği üzere ilçemiz hayvancılığın yoğun olduğu bir ilçe,görüldüğü gibi pazarımızda çok yoğun, Bigadiç'imiz hayvancılığın merkezi olduğu için fiyatlarımız çok uygundur. Sizlerin aracılığı ile Balıkesir merkez ve çevre ilçelere,buradan tavsiyede bulunuyorum,gelsinler fiyat ve kalite olarak ,çok güzel kurbanlıklarımı var ,gönül rahatlı ile kurbanlık alışverişlerini ilçemizden yapabilirler.Pazarımızı dolaşmadan kurbanlık almayınız.Şimdiden hem alıcılara hemde satış yapan pazarcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum.Ekiplerimiz her an buradalar ve olası sıkıntıların önüne geçmek için tedbirlerini alıyorlar. Halkımızın daha rahat alışveriş yapabilmesi amacıyla burada belediyemizin çalışmaları pazar yeri kaldırılana dek devam edecek. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı şimdiden tebrik ediyorum" dedi.

        (BD-

        08.09.2016 16:18:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler