Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çat Belediye Başkanı Kılıç'tan kurban bayramı mesajı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç; "Bayramlar birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştiren yegane zaman dilimleridir" dedi.

        Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kılıç mesajında, bayramların, kardeşliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın, kenetlenmenin ve beraberliğin tarifi anlamına geldiğini belirterek, özellikle de Kurban Bayramı'nın Allah'a yakınlaşma ve teslimiyet anlamı taşıması bakımından çok önemli olduğunu dile getirdi.

        Kurban Bayramı'nın taşıdığı bu anlam itibariyle ülkede huzur ve kardeşliğe vesile olmasını niyaz ettiklerini söyleyen Başkan Kılıç, "Ülkemiz çetin bir dönemden, zor bir imtihan sürecinden geçiyor. Birliğe ve beraberliğe, kenetlenmeye belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz dönem, bu dönemdir. Dolayısıyla manevi değeri çok yüksek olan bayramları birer fırsat bilerek, birbirimize daha sıkı sarılmalı, millet olarak et ve tırnak gibi bütünleşmeliyiz. İlaveten yine bayramı fırsat bilerek ihtiyaç sahiplerini sevindirmeli, veren el olmalı, yoksulu, garibi, fakiri ve fukarayı unutmayarak Allah'ın rızasını kazanabilme yarışına girmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramımızı tebrik ediyor; başta Çatlı hemşehrilerim olmak üzere Erzurum halkına en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

        (ERZ-AT-Y)

        11.09.2016 13:19:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler