Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir, Bosna caddesini modern hale getiriyor

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze ve Çayırova'nın bağlantısını oluşturan Bosna caddesini daha modern hale getiriyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Gebze ile Çayırova ilçelerini birbirine bağlayan Bosna caddesini yeniden düzenliyor. Bin 700 metre uzunluğundaki caddede asfalt, parke, yağmursuyu gibi imalatlar yapılacak. Çayırova Emek mahallesinde yer alan Bosna caddesinde 9 bin 500 ton asfalt, 6 bin metrekare parke imalatı tamamlandı. Ayrıca yağmursuyu imalatları, aydınlatma imalatları ve yol çizgi imalatları tamamlanarak trafiğe açıldı. Öte yandan iş kapsamında cadde üzerinde 3 adet kavşak imalatı tamamlanarak cadde yeni bir görünüme kavuşturuldu.

        (İG-İÇ)

        15.09.2016 10:32:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler