Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Para toplayıp cenaze aracı aldılar

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Bigadiç ilçesine bağlı İlyaslar mahallesi sakinleri aralarında para toplayıp cenaze aracı satın aldılar.

        Balıkesir'in Bigadiç İlçesine bağlı İlyaslar mahallesi sakinleri örnek bir dayanışmaya imza attı. Mahallesi sakinleri kendi aralarında topladığı para ile mahallenin en büyük ihtiyacı olan cenaze aracını satın aldılar. Konu ile ilgili konuşan İlyaslar Mahallesi muhtarı Fatih Zorlu, "Köyümüzün ihtiyaçlarından morglu cenaze aracımızı mahalle sakinlerimizden topladığımız yardımlar ile köyümüze kazandırdık. Artık köyümüzde cenazeler cenaze sahiplerinin evinin önüne getirilebilecek ve burada yıkama yapılıp, uzaktan gelecek akrabaları varsa cenazesini de araç içinde bekletebilecek. Yardım eden tüm vatandaşlarımızdan Allah razı olsun" dedi

        (TS-

        17.09.2016 09:09:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler