Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Müdür Deniz Edip gazetecilerle bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Muş'un Bulanık Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, gazetecilerle bir araya gelerek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

        Bulanık Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, göreve 2014 yılında başladığını belirterek, "İlçemize hizmet vermekten çok memnunum. Bulanık hem coğrafi yapısı hem sosyokültürel konumuyla gerçekten çok değerli bir ilçe. Bu nedenle toplumun en önemli ihtiyaçlarından biri olan eğitim alanında ilçemizde hizmet veriyor olmak benim içim oldukça önemli. Bulanık Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yaklaşık 30 bin öğrencimize eğitim vermekteyiz. Bunun yanında bin 500 personelimiz de müdürlüğümüz bünyesinde görev yapmaktadır. Oldukça geniş bir kitleye hitap ettiğimiz görülmektedir. Ama biz bu durumu bir dezavantaj olarak değil, eğitimde farklı bakış açıları ve fikirlerin ortaya çıkabileceği, yeni ve güzel işlerin hayata geçirilebileceği bir potansiyel ve fırsat olarak değerlendiriyoruz" dedi.

        (MSA-Y)

        22.09.2016 19:00:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler