Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emet Belediyesi'nin 'bir ses, bir nefes' projesi takdirle karşılanıyor

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Emet Belediyesi'nin sosyal projelerinden birisi olan 'bir ses, bir nefes' projesi takdirle karşılanıyor.

        Proje kapsamında ilçedeki yaşlı, hasta ve yalnız başına yaşayan vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek istek ve ihtiyaçları tespit ediliyor.

        Emet Belediye Başkanı Mustafa Koca'nın bizzat katıldığı çalışmalar kapsamında yalnız yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlar evlerinde ziyaret edilerek hem gönülleri alınıyor, hem de ihtiyaçları gideriliyor.

        Başkan Koca yaptığı açıklamada, "Sosyal belediyecilik anlayışı ile ziyaretlerimize devam ediyoruz. Hasta olan vatandaşlarımıza moral verip yanlarında olduğumuzu göstermek kadar, taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Onların sorunlarını dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek, muhabbet etmek bizleri mutlu ediyor. Yaptığımız ziyaretlerden mutlu olduklarını gördüğümüz büyüklerimizin hayır dualarını almak bizim için kazanımların en güzeli, en büyüğü" diye konuştu. (EFE)

        24.09.2016 13:21:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler