Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yiğit'ten kimsesiz yaşlı ve engellileri müjde

        (Fotoğraflı)

        Ali Yıldız

        DÜZCE (İHA) - Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit'in girişimleri ile ilçede atıl durumda bulunan atıl durumda bulunan 4 katlı binanın bahçesi ile birlikte yaşlı bakım evi ve engelli eğitim merkezi yapılması için Bakan Faruk Özlü'den destek sözü aldı.

        Belediye Başkanı muzaffer Yiğit ilçede ilkleri yapmaya devam ediyor. Başkan Muzaffer Yiğit Ankara'da Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında gerçekleştirilen Düzce Zirvesinde ilçede atıl durumda bulunan 4 katlı binanın yaşlı bakım evi ve engelli eğitim merkezi yapılmasını gündeme getirdi. Başkan Yiğit, Bakan Özlü'ye konu ile ilgili hazırladığı dosyayı da sundu ve destek sözü aldı.

        Toplantı ile ilgili açıklama yapan Başkan Muzaffer Yiğit, "Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi ile birlikte birçok projenin hayata geçmesi konusunda hem Bakanımız Faruk Özlü'den hem vekillerimizden büyük destek görüyoruz. Bu toplantıların çok büyük faydası oluyor. Düzce'miz bugün dünden çok daha güçlü Ankara'da. İlimiz tam bir bütünlük içinde. İl Başkanım, İl Belediye Başkanım 10 ilçe ve belde belediye başkanları ile sorunlarımızı merkezden çözüyoruz. Bir kardeşlik havası hakim" dedi.

        Başkan Yiğit ayrıca "İlçemle ilgili çok ciddi sürprizler vatandaşlarımı bekliyor. Yığılca'mıza dair birçok projeyi de kazandırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        Yiğit son olarak İlçe Kaymakamı Furkan Sancaktutar ile birlikte köy ve merkez ayrımı yapmadan birçok çalışmayı beraber yürüttüklerini ifade ederek, "Kaymakamımız ilçemiz ve ülkemiz için bir kazanç" diyerek sözlerini tamamladı.

        (AY)

        29.09.2016 13:28:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler