Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Milletvekili Hürriyet, "Kandıra yolu acilen ele alınmalı"

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, her yıl çok sayıda ölümlü kazanın yaşandığı Kandıra D-605 karayolu ile ilgili açıklama yaptı.

        CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet konu ile ilgili basın açıklamasında; "Kocaeli'nin en çok trafik kazasına tanıklık eden Kandıra yolu pek çok cana mal oldu. Sadece 6 aylık kısa dönemde 11 kişi öldü, 51 kişi yaralandı. Meydana gelen ölümler yüzünden Kandıra yolunun adı Ölüm Yolu'na çıktı. Bu konuda meclise önergelerimizi sunduk ama maalesef bir yanıt alamadık. Söz verildiği gibi duble yol çalışmaları bir an önce başlamalı. Giden canlar da, kurtarabileceğimiz canlar da bizim canlarımız. Bu konu hakkında biraz daha hassasiyet göstermek gerekir" sözlerine yer verdi.

        (İG-GY-Y)

        04.10.2016 15:28:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler